Podrška SRP-a Socijalističkoj partiji Slovenije povodom prijevremenih izbora

Socijalistička radnička partija Hrvatske izražava punu podršku Socijalističkoj partiji Slovenije povodom prijevremenih izbora koji će se održati u lipnju te želi uspjeh na nivou cijele Slovenije. Također, pozivamo sve ljevičarsko-progresivne ljude  te pravdoljubiv narod Slovenije da na izborima glasa za Socijalističku partiju Slovenije. Medijska blokada koju doživljavaju naše drugarice i drugovi iz Slovenije identičan je pokušaju utišavanja i zatiranja ljevičarskih snaga u RH s kojom se i SRP bori od svojeg osnutka 1997. godine. Dosljedno propagiranje socijalističkih ideala borba je koja će uroditi plodom i koju će narodi Slovenije i Hrvatske, kao i diljem svijeta, odabrati kao alternativu kapitalističkom divljaštvu.

Međusobno podržavanje naših partija na izborima kao i buduća suradnja, a u svrhu ostvarivanja socijalističke perspektive i ukidanja kapitalizma kao destruktivnog i povijesno prevladanog društvenog uređenja, jedini je ispravan put. Slijedeći najsvjetlije tradicije i kao ideološki nasljednici SKS i SKH, istovremeno s gnušanjem odbacujemo reviziju povijesti koja je zahvatila sve države (danas u polukolonijalnom položaju) nastale nasilnim razbijanjem SFRJ te privremenim izguravanjem socijalizma s naših prostora.

Suradnja naših partija, kao i svih komunističkih i radničkih partija iz regije, direktna su demonstracija zajedničke borbe koja će nas dovesti u društvo pune emancipacije čovjeka kao i oslobođenja rada od okova kapitalizma!

 

Živjela Socijalistička partija Slovenije!

One comment

  1. Avatar Igor Nemec napisao:

    Iz srca vama hvala drugovi! To nama jako puno znači, posebno zbog našeg ukupnog interesa, da se bodučnost naših naroda,gradi na poštovanju, na ljubavi jedan prema drugome, na empatiji radije nego na mržnji…
    Hvala drugovi! Hvala Hrvatska!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


Hit Counter by http://yizhantech.com/