NEFORMALNI SASTANAK SRP-a i NKPJ

 

 

Predstavnici Socijalističke radničke partije Hrvatske (SRP) i Nove komunističke partije Jugoslavije (NKPJ) susreli su se u Novom Sadu i u neformalnom razgovoru uz obostrano uvažavanje i razumevanje razmenili stavove, ideje i iskustva u radu i razmotrili nove mogućnosti saradnje dve partije posebno u pograničnim regionima gde postoje partijske organizacije.

Jedna od tema bilo je i razmatranje mogućnosti i načina da se 2019. godine obeleži 100 godina od stvaranja Socijalističke radničke partije Jugoslavije (komunista).

Predstavnici SRP-a dali su podršku NKPJ na predstojećim lokalnim izborima za grad Beograd, dok je NKPJ sa svoje strane poželela uspehe u radu SRP-a dajući posebnu podršku naporima organizavanja i buđenja svesti radnika Uljanika, građana Pule i cele Istre u cilju borbe za očuvanje ovog nekada velikog giganta koji je bio motor pokretač privrednog, socijalnog i kulturnog života grada i regije u celini.

2 komentara

  1. Avatar Olga napisao:

    Hvala, drugovi za podrsku na izborima u Beogradu.
    Sretno i vama u radu !

  2. Avatar Grgur Magić napisao:

    samo pročitajte vi koji se hvalite da ste nastavljači borbe za samoupravni socijalizam , a ovamo se susrećete s notornim staljinistima i antititoistima. čitajte kvazikomunisti

    http://www.nkpj.org.rs/stranice-la/program-nkpj-la.php#1

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *


Hit Counter by http://yizhantech.com/