AJMO LJEVIČARI!!!

Socijalistička radnička partija (SRP) je jedina stranka autentične ljevice u Hrvatskoj čija ideologija nije profit, a politička motivacija nisu sinekure, uhljebljivanje ili politička dominacija nad ljudima, već demokratski socijalizam – dobrobit društvene zajednice polazeći od političke, ekonomske i socijalne demokracije kao pretpostavke slobode, ravnopravnosti, solidarnosti i interesa onih koji žive od svog rada!

Kapitalizam ubija. Glavni je generator neravnopravnosti, podčinjenosti, ugnjetavanja i diskriminacije te nije u stanju razriješiti duboke društvene proturječnosti što neminovno dovodi društvo u latentne konflikte, pobune, štrajkove.

Tako je već do sada u potpunosti uništio ostvareno progresivno društveno postignuće, kao i naslijeđenu bogatu ekonomsku imovinu stvorenu radom milijuna vrijednih ruku radnika kroz gotovo pola stoljeća, protuzakonito oteo radničku imovinu, radnike sveo na robove, većinu građana na sirotinju, a na njihov račun, tanki sloj ratnih profitera, kriminalaca i tajkuna sumnjivog imovinskog porijekla živi u izobilju i blagostanju.

U ralje privatnog interesa nad zajedničkim upao je i naš grad čime se vrši njegova društvena, ekonomska, socijalna i moralna degradacija – recimo tome dosta!

Kapitalisti ne mogu bez radnika, a radnici mogu bez kapitalista – samoupravljanjem!

Pozivamo sve članove, simpatizere, obespravljene, nezaposlene, prevarene i egzistencijalno ugrožene, kao i one koji ne prihvaćaju sistem laži, korupcije, otimačine i nejednakosti

IZAĐITE NA IZBORE I GLASAJTE ZA SRP –  LISTA BR. 13

i hrabro ukažite povjerenje socijalističkim kandidatima, pridružite se u kreiranju nove politike, jer došlo je vrijeme da se progresivnim socijalističkim reformama mijenja kapitalistička produkcija bijede, neimaštine i beznađa za većinu ljudi.

Ne mijenjajmo političare po onoj „Neka sjaši Kurta- da uzjaši Murta“, već zajednički mijenjajmo politiku!

 

SRP GO Split

Split, 19.05.2017.