SKUPŠTINA GRADSKE ORGANIZACIJE SPLIT

U utorak, 10. 11. 2020., održana je 7. izvještajno-izborna skupština Gradske organizacije Split. Nakon himne i Internacionale te minute šutnje za umrle drugarice i drugove, izvještaj o radu u mandatnom razdoblju 2018. – 2020. i program rada u narednom mandatu podnio je v.d. predsjednik Gradske organizacije Split Ivan Grbec, prof., koji je naveo sve važnije momente.

Na skupštini je za predsjednika izabran Ranko Adorić, dipl. ing., za zamjenika predsjednika Ivan Grbec, prof., za tajnicu Suzana Nedić, za blagajnicu Justina Kordiš, te ostali članovi predsjednštva GO Split i Nadzornog odbora. Ujedno su izabrani kandidati za visoka tijela SRP Hrvatske kao i delegati 9. izvještajno izborne Skupštine SRPH.

Poruka sa skupa je da SRP i dalje čvrsto ostaje na putu izgradnje socijalizma – humanih društvenih odnosa za sve naše građane oslobađanjem čovjeka od dominacije i eksploatacije, a kroz radničko i društveno samoupravljanje stvaranje pretpostavki da radni ljudi, upravljajući sredstvima za proizvodnju, odlučuju o raspodjeli dohotka ostvaruju perspektivni razvoj cjelokupnog društva, a sebi i svojim obiteljima život dostojan čovjeka.