SPLIT – LOKALNI IZBORI 2017.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Socijalistička radnička partija vas poziva da zajedno s nama ostvarujemo život dostojan čovjeka, sigurnost, pravdu, pravo na rad i slobodu govora.

SRP će podržati sve ambiciozne i poduzetne građane u svim sferama rada i stvaralaštva, vodeći računa o polivalentnom razvoju grada i preferirajući proizvodne djelatnosti.

SRP će dati maksimalan doprinos reformi odgojno obrazovnog sustava.

SRP će uvijek biti na strani poniženih, osiromašenih i bolesnih.

SRP će stati iza pametnih ljudi koji vole svoj grad i koji čuvaju njegove kulturne vrijednosti, kao i cjelokupno kulturno bogatstvo Lijepe naše.

SRP će se zalagati za pravedno i demokratsko odlučivanje oko svih bitnih sadržaja u gradu putek referenduma i drugim oblicima osobnog izjašnjavanja.

SRP će pružiti punu podršku aktivistima grada vezano uz kulturne običaje i svako drugo stvaralaštvo koje građanima donosi zadovoljstvo i sreću.

SRP će se boriti da naši umirovljenici uživaju dostojanstveno svoju starost povećanjem broja kreveta u domovima kao i povećanjem materijalnog izdvajanja za one koji ostaju u svojim domovima.

SRP već dvadeset godina čvrsto stoji na temeljima antifašizma i borit će se i dalje na čuvanju i njegovanju tekovina NOR-a, a protiv revizionizma i klerofašizma.

SRP je stranka dobrih i moralnih ljudi,

Zato, ako želimo osvojiti slobodu, osvojimo je zajedno izlaskom na izbore i dajući svoj glas SRP-u i listi broj 13.

 

 

U Splitu, 15. 05. 2017. godine

za SRP Split, Ivan Grbec, prof.